Συστατικά:
½ φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
½ φλιτζάνι γάλα καρύδας
1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας
½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη Αγαύης/Καρύδας
½ κουταλάκι του γλυκού Matcha Ninja
3 παγάκια
- Προσθέστε μικρή ποσότητα ζεστού νερού σε φλιτζάνι ή σέικερ
- Προσθέστε το Matcha Ninja και ανακατέψτε ώστε να δημιουργηθεί μια βάση παρόμοια με καφέ espresso
- Προσθέστε το γλυκαντικό της αρεσκείας σας και το λάδι καρύδας και ανακατέψτε
- Προσθέστε γάλα αμυγδάλου και καρύδας και πάγο
- Ανακινήστε/Ανακατέψτε. Απολαύστε!
Αφήστε ένα σχόλιο